sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Hakaniemen markkinoilta

Tulin juuri kotiin Hakaniemen torilta. Aamulla heräsin epäterveellisen aikaisin läheäkseni edustamaan puoluetta torille. Olin torilla sovitusti aikalailla 0800 aikoihin. Aamu alkoi karttalehteä tutkimalla ja oman paikan löytämisellä Hakaniemen torilta. Sitten purettiin tavarat tontille ja aloimme teltan pystytyksen. Paikalla oli kivasti porukkaa ja ihmiset olivat ylipäätään innokkaita tarttumaan hommiin.

Jotenkin itseenikin tarttui kummallinen työvire ja olin ihan tosissani touhaamassa telttaa pystyyn ja pakkaamassa materiaalia ihmisille jaettaviin pusseihin. Oli innostavaa tarjota ihmisille karamelliä ja infopussia missä oli firman lehti ja pari brosyyriä. Lapsille annoimme kaasupalloja. Jännä huomata miten nuo kaasupallot on merkittäviä lapsille ja -senmielisille. Itsekkin evakuioin kaksi kaasupalloa kotiani koristamaan. ..sekä firman muovikassin, kolme mustekynää ja puolentusinaa PS-karamellejä. Tulkoon nyt tunnustettua, ettei jää painoksi omalletunnolle. :-)

Oli mukava huomata, että karamelli maistuu kaikille, varmaaan ja varovasti arvioiden noin 3-vuotiaasta 89-vuotiaisiin miehiin ja naisiin tuntuu vetoavan samalla lailla ojennettu makeiskori ja ääneen lausuttu kehoitus ottamaan karamelliä. Siinä on varmaan huomatuksi tulemisen, makuaistin tyydyttämisen ja ilmaisen hyödykeen positiiviset vaikutukset, mitkä vetoavat ihmisyksilöön.


Happimyrkytyksen kourissa, 7:n tuntia ulkoillut ja onnellinen,
-PerusS MarkusS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti